Seizoen van start!

Beste Slikrollers,Zoals jullie in de laatste nieuwsbrief hebben kunnen lezen, beginnen we aanstaande dinsdag weer met de trainingen!Hierbij nog een kleine update en een aantal wijzigingen omtrent de trainingen.

Jeugd tot en met ±12 jaar (Geen wijzigingen)Trainingen:
Dinsdag van 18.30 uur tot 19.30 uur
Zaterdag van 09.30 uur tot 10.30 uur

Een groot aantal jeugdleden heeft het formulier voor de voorkeursopgave al ingevuld, dank jullie wel!Aan degenen die dat nog niet gedaan hebben, het dringende verzoek om eenmalig je voorkeur voor training op de dinsdag en/of zaterdag door te geven.Dan kunnen wij vooraf een indeling maken van de groepen en dan kunnen we op de eerste training direct los.De voorkeursopgave gaat via de volgende link: https://forms.gle/UXAm8dcmWRCGqREa9LET OP: je kunt je ook voor beide dagen (dinsdag en zaterdag) aanmelden.

Jeugd 13 t/m 18 jaar oud (Geen wijzigingen)
Training op dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur.

Volwassenen
De training van de volwassenen gaat weer “gewoon” plaats vinden op dinsdagavond van 20.00-21.00 uur, dit door de verschuiving van de avondklok naar 22.00 uur.Ook zijn de protocollen voor de buitensport gewijzigd en daardoor mogen er meerdere groepen van 4 personen sporten op hetzelfde terrein.Aanmelden voor de training via een groepsapp is daardoor niet meer nodig.

Wij hebben er weer onwijs veel zin in en met z’n allen gaan we een sportief en (hopelijk) zonnig skeelerseizoen tegemoet!Tot volgende week op de skeelerbaan!

Leave a Comment