Slotavond 2018

Zaterdagavond 29 september 2018 sluiten we traditiegetrouw het skeelerseizoen af met een feestelijke Slotavond. Net als de voorgaande jaren is dat een heuse Lichtjesavond.

Van 19.00 – 20.30 uur is iedereen welkom op onze skeelerbaan aan de Hartman Sannesstraat 7b in Sint Annaparochie; zowel leden als niet-leden. Onze 'oval' is dan gehuld in het feeërieke schijnsel van honderden lichtjes.

Op de Slotavond kun je vrij skeeleren en de toegang is gratis. Verder zijn er muziek, Koek & Zopie en veel gezelligheid.

Om ca. 20.00 uur is de prijsuitreiking van de Clubwedstrijden 2018 (tijd onder voorbehoud).

We zouden het fijn vinden als je één of meer lege glazen (jam)potjes meeneemt. Graag zonder etiket!
Bij de skeelerbaan doen we er dan een lichtje in. Om 19.13 uur gaat de zon onder en komen al die lichtjes extra mooi uit.

Neem je familie, vrienden en kennissen gerust mee. Iedereen is welkom! Om te skeeleren of om te kijken.
Let op! Helm verplicht!

Bij slecht weer gaat de Slotavond niet door. We sluiten het seizoen dan af met een hapje en een drankje in de BSO ''De Arebaar' (naast de skeelerbaan). Houd voor meer informatie deze website in de gaten. Je kunt ons ook volgen op Twitter of liken op Facebook

 

Foto van de met vuurkorven, fakkels en honderden kaarsjes feeëriek verlichte skeelerbaan van skeelervereniging Slikrollers in 2015